Rijles wordt leuk, leerzaam en uniek!

Het unieke aan Rijschool van Waardenberg is dat je, in overleg met je instructeur en afhankelijk van je vorderingen, de vrijheid krijgt om te rijden op plekken die jij leuk en leerzaam vindt. Door deze unieke manier van lesgeven wordt elke les een leuke en leerzame ervaring.

auto rijschool van waardenberg

Samen bepalen wat we gaan doen

Per les heb je inspraak wat we gaan doen en waar we gaan oefenen en rijden. Op deze manier wordt leren autorijden echt leuk! Zijn er bepaalde zaken waar je tegenop ziet, of waar je graag extra aandacht aan wilt besteden, geef dit dan aan. Zo ben je niet alleen goed voorbereid op je examen maar ook goed voorbereid op de tijd na je examen. Zo zul je je leven lang plezier beleven aan het autorijden.

rijopleiding in stappen boek

Rijopleiding In Stappen (RIS)

Bij Rijschool van Waardenberg is het mogelijk om een Rijopleiding-In-Stappen te volgen. Je krijgt een boek waar gestructureerd alles omtrent autorijden in staat, waarmee je je op je rijlessen kunt voorbereiden. Zo leer je al een stukje theorie waarbij je de praktijk makkelijker en sneller onder de knie zal hebben. Daarnaast is er het grote voordeel dat we samen meer tijd overhouden voor autorijden.

Zelf online inplannen & je zit alleen in de auto

De rijlessen kan je zelf online inplannen in de agenda op de tijd die voor jou het beste uitkomt. Je wordt thuis opgehaald en afgezet (op op een andere plek indien mogelijk). Tijdens de rijles zijn wij alleen met jouw opleiding bezig en zit er niemand anders in de auto.

Stap een keer gratis in bij Rijschool van Waardenberg de lessen zelf te ervaren!

gratis proefles